Seguiu-nos: Vols que el teu establiment o celler col·labori amb el projecte de VinsCatalans? Segueix llegint, és molt senzill:
 
 Que és vins catalans?

VinsCatalans vol ser una marca paraigua que recolzi totes aquelles activitats, iniciatives, propostes i noves idees que ajudin a la difusió i promoció dels vins catalans, perquè entenem la nova plataforma com una eina oberta, integradora i participativa en el que tothom s’hi pugui implicar de forma directa. Creiem necessari un major esforç en comunicació i trobar noves formes de transmetre el valor dels nostres vins i alhora ajudar a crear l’interès dels consumidors i convertir-los també en agents actius.

Les primeres accions:

VinsCatalans neix amb un doble objectiu: una funció didàctica cap al consumidor (dotant-lo d’arguments i explicant-li de forma original i creativa les raons per les quals és bo consumir aquests productes) i contribuïr alhora a augmentar el consum de vi català. Com a primeres accions del projecte hem creat dues peçes de comunicació que s’han començat a distribuïr en fires i esdeveniments:

 
 
   
El “Manifest en favor dels vins catalans”:
10 raons per les quals consumir vins catalans
que podeu consultar també al web del projecte www.vinscatalans.com
La “Propina pro-vins catalans”: unes monedes amb les quals reivindicar més presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants en el moment de deixar la propina.
 
Participa en la campanya:

En aquest sentit i amb l’objectiu d’extendre la campanya, ens adreçem a vosaltres: cellers i botigues especialitzades, ja que sou els grans prescriptors i sovint el punt d’entrada del gran públic a aquest apassionant món. Cerquem el suport de col·laboradors i espais físics on poder distribuïr els diversos materials informatius de campanya i fins i tot altres productes afins que anirem creant a mesura que obtinguem finançament.

El “pack botigues”

Així doncs, us proposem convertir-vos en punt de distribució dels materials de campanya a través del “Pack Botigues”, un pack que inclou 50 manifestos impresos, un joc de 50 postals-propina, un display expenedor de les postals i la inclusió del vostre establiment al llistat d’espais on trobar materials de VinsCatalans al web. Com que aquesta és una inciativa privada i per tant, autofinançada, cal poder fer sostenible el projecte. És per això que es busca poder recuperar una part de la inversió per tal de que es puguin generar noves peces que potencïin la campanya i el projecte.
 
 
Com que entenem que sou part imprescindible del projecte, us oferim aquest pack per 45€, un import que fàcilment podreu recuperar venent les 50 postals al preu d’1€, alhora que n’obtindreu un benefici simbòlic de 5€ com a petita recompensa per col·laborar en la campanya. Us encoratgem a participar-hi i a aportar el vostre granet de sorra, ajudant-nos a fer sostenible la campanya i fer que en un futur proper poguem oferir nous materials “VinsCatalans” amb els que ajudar a generar més trànsit de clients a les botigues i finalment, aconseguir millorar el consum de vi català.

Comptem amb vosaltres!
 
PACK BOTIGUES:

El Pack Botigues està pensat per establiments i botigues especialitzades i inclou els següents beneficis a un preu econòmic per cobrir-lo fàcilment amb les vendes de les postals. Així mateix, converteix immediatament l’establiment dins la xarxa de col·laboradors de VinsCatalans.

• 50 manifestos
• 50 postals propina pro-vins catalans
• 1 Display dinA3 de campanya expenedor de postals
• Inclusió de l’establiment al website
i xarxes socials
  PACK REPOSICIÓ:

El Pack reposició està pensat per reposar de postals al display. Aquest enviament inclou, per tant, un pack de postals i manifestos.

• 50 manifestos
• 50 postals propina pro-vins catalans
TOTAL: 40€ (+ iva). Enviament gratuït.
 
TOTAL: 45€ (+ iva). Enviament gratuït.
 
VULL EL PACK I INSCRIURE’M COM A CELLER/BOTIGA COL·LABORADOR:

Si estàs interessat, omple el següent formulari i rebràs el teu pack en la major brevetat possible. A més, passaràs a formar part de la xarxa de col·laboradors del projecte de VinsCatalans. En breu anunciarem noves accions així com un redisseny del website amb més informació sobre les campanyes, les accions que farem des d’aquí per difondre els vins catalans i la xarxa de col·laboradors.
 


Forma de pagament:

A. Si prefereixes efectuar el pagament per transferència bancaria, marca el botó que trobaràs a continuació i t'enviarem per email les indicacions per efectuar el pagament.

B. Si prefereixes pagar amb targeta de crèdit, indica-ho a continuació i després de clicar a "enviar" podràs efectuar el pagament clicant el botó de "pagar ahora" que trobaràs més avall que et durà a una plana segura "paypal" on podàs fer efectiu el pagament.

(via PayPal)

Codi seguretat:

Si no pots llegir el codi, fes clic aquí.


Pagament amb targeta: Una vegada enviat el formulari amb les teves dades, apareixerá un botó per fer el pagament tot indicant el pack que prefereixis.
Per a qualsevol aclariment, propostes o altres consultes ens podeu escriure a:
volem@vinscatalans.com. També podeu enviar-vos les vostres activitats per fer-les extensives als nostres canals.
 
En breu, més accions i propostes. Estigues atent a aquesta web on properament afegirem nous continguts i als nostres canals a facebook i twitter per compartir les iniciatives. I si vols contacta amb nosaltres directament a: volem@vinscatalans.com

Com més serem, més farem!
 
©VinsCatalans, 2013